Michal Čihař - Sousedský pivovar Bašta - neuvěřitelný zážitek

Sousedský pivovar Bašta - neuvěřitelný zážitek

V rámci Společných aktivit jsme si potřebovali něco vyjasnit a pro tento účel si zarezervovali salónek v sousedském pivovaru Bašta. A přestože jsem si myslel, že personál českých restaurací mě nemůže ničím překvapit (výhrůžky že nám rozbijí hubu za stěžování si na podmíráky v Restauraci Antal nasadily laťku hodně vysoko), odešel jsem odsud opět o zážitek bohatší.

Jedná se o nekuřácký podnik s vlastním pivem a malou nabídkou jídel k pivu, která nám vždy chutnala, takže jsme očekávali, že i tentokrát budeme spokojeni. Po příchodu jsme se zeptali, jestli můžeme přesunout stoly a obsluha nám zapůjčila prodlužku na připojení notebooku a při konzumaci jídla a piva jsme začali diskutovat.

Najednou rozrazil dveře (pravděpodobně podnapilý) pan majitel, co že tu děláme, jestli jsme zaplatili pronájem salónku a vůbec, že mu tu blokujeme spoustu míst. Na naši odpověď, že jsme takto rezervaci domluvili zareagoval jen dalšími výpady. Výstup zakončil tím, že nám do salónku pošle dalších deset lidí (v tu chvíli jsme tam měli tak 3 volné židle). Ať si je k nám klidně pošle, stejně jsme tu po takovémto chování naposled. Následovala odpověď ve smyslu, že takhle podniká už deset let a lidí mu tam chodí dost, tak ať si klidně nechodíme.

Dojem už nemohlo vylepšit to, že se nám personál při odchodu omlouval za jeho chování. Takže jen přidávám své doporučení - tomuto místu se vyhněte, majitel o vás nestojí.