Michal Čihař - Úpadek abclinuxu?

Úpadek abclinuxu?

Po přečtení zápisu že Yeti zmizel , jsem si uvědomil, že ani já tu už netrávím tolik času jako dříve. A právě proto jsem ani jeho nepřítomnost nezaregistroval.

Co se v poslední době změnilo, že už jenom v RSS prohlédnu zprávičky, články a blogy, občas nějaký, podle titulku zajímavý, přečtu a na diskuze se už většinou ani nepodívám? Možná už mě nebaví pořád dokola odpovídat na ty samé dotazy, i když to asi nebude ten hlavní důvod (stejně se tomu v mailech nevyhnu). Poslední dobou se tu objevuje stále více provokatérů a nějak nehodlám ztrácet čas (kterého je vždy málo) u naprosto nesmyslné diskuze (i když nějaký ten flame občas neuškodí :-)). Nebo si třeba jenom potřebuju odpočinout (poslední dobou mám stejně nucený částečný odpočinek od počítačů).

Nejspíš to bude kombinace všeho a prostě jiné možnosti trávení času jsou prostě najednou mnohem atraktivnější. Prostě velmi dobře chápu motivaci někoho to tu zabalit, ale já nerad dělám tak silné čáry za minulostí, takže jenom pomalu ustupuji ze získaných pozic :-).